top of page

НАРОДНЕ МИСТЕЦТВО НА ЕКСПОРТ: ВЕБІНАР ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ МИТЦІВ ТА КРАФТЯРІВ

Сміливе протистояння України російським загарбникам спричинило попит на все українське за кордоном. Навіть ще до півника васильківської майоліки з Бородянки наші крафтові вироби мали шалений попит, а зараз — і поготів. Група міжнародних організацій за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України проведуть вебінар для майстрів народних художніх промислів і крафту про можливості організації продажів виробів на міжнародних платформах, як-то Amazon, Etsy, Shopify.

"Так виглядає звичайний голуб", Лариса Антонова. 2019


Серед тем онлайн-семінару: як розширити географію продажів за межі України, як почати експорт на міжнародних майданчиках, які онлайн-платформи найбільше пасують до продажу виробів, як розширити фінансові можливості у сфері народних художніх промислів і крафту.


Подію організовують Рада з розвитку креативної економіки при Кабінеті Міністрів України, "Офіс з розвитку підприємництва та експорту" у співпраці з Маркетинг Інститутом (Естонія), за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».


Заступниця Міністра культури та інформаційної політики України Лариса Петасюк зазначає, що організатори хочуть допомогти нашим майстрам вийти на нові ринки. В межах вебінару учасників навчать, як зареєструвати свій кабінет на маркетплейсах, як продавати вироби та організувати логістику. У такий спосіб майстри зможуть розповісти світові більше про Україну та підтримати економіку держави.


Заплановано, що у тренінгу, який відбудеться 27 квітня, візьмуть участь понад 50 незалежних майстрів, власників художніх студій та лідерів осередків, рукодільників.


Ознайомитись з деталями та зареєструватись до участі у вебінарі можна на сайті за посиланням.





bottom of page